Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 28, 2017, 08:50:04 08:50


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: Atmel Studio 7 - eeprom programming timeout  (Read 316 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
karri
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 36

Thank You
-Given: 13
-Receive: 3


« on: May 02, 2017, 09:41:43 21:41 »

Hi all,
I use AVR ISP mkII for several years with the same project. There is ATmega32A procesor.
In this project I am programming flash and eeprom every time.
But, some days ago, I installed new version of Atmel Studio 7 and since this day, I have problem with eeprom programming. I takes a long time and everytime finished with this message:



It seems, that eeprom content is correct, but I have no why takes long time, and why this message is shown.
Have you any idea please?

Atmel Studio: 7.0.1417
Windows: tested on W7 64bit and W10 64 bit
AVRISP mkII: tested two pieces with newest firmware
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3989

Thank You
-Given: 594
-Receive: 2029


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #1 on: May 03, 2017, 03:03:02 03:03 »

try an earlier build.
http://www.microchip.com/development-tools/downloads-archive
Logged

Note: If you have no posts other than, I want or reporting a dead link Then you can't complain If I remove your post So Stop Leeching
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC