Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 08, 2016, 02:57:06 02:57


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: Problem Programming the AT89S52 with Willar SP200S  (Read 1458 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pushycat
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 332

Thank You
-Given: 144
-Receive: 1118



« on: April 10, 2013, 04:58:09 16:58 »

I have a commercially and locally available clone of Willar SP200S. I was confortable with it untill i got complaints from my customers when i sent them the programmed microcontrollers, they complained those chips just doesnt work. I got the chips back and reprogrammed but experienced the same problems. I have a stock of more than 150 Nos in my stock so naturally suspecting these is out of the way. So inserted the same chips in a bread board and programmed it through USBasp (modified to program 89sxx). The same chips are working fine. With my curiosity i suspected and measured the Vpp of the programmer at the zif socket which is found to be in the specified range suggested in the schematic. Did anyone experience the same problem ?..please share your experiences and valuable sugessions.
Regards
Pushy
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC