Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 03, 2016, 01:11:00 01:11


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: AutoCad - 2012/13 and lower Versions - Please don't start new topics  (Read 11205 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Civil.Eng88
Newbie
*
 Muted
Offline Offline

Posts: 11

Thank You
-Given: 11
-Receive: 9


« on: July 11, 2011, 08:35:59 08:35 »

AutoDesk AutoCad 2012



--------------------
Autodesk AutoCAD (2012) 86/64 100% Working


AutoDesk AutoCAD 2012 Multilanguage
Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese


For 32-Bit AutoCAD 2012 Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft® Windows Vista® Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later)
For Windows Vista or Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology; for Windows XP: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology
2 GB RAM
2 GB free disk space for installation
1,024 x 768 display resolution with true color
Microsoft® Internet Explorer® 7.0 or later

For 64-Bit AutoCAD 2012 Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft Windows Vista Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft Windows XP Professional (SP2 or later)
AMD Athlon 64 with SSE2 technology, AMD Opteron® processor with SSE2 technology, Intel® Xeon® processor with Intel EM64T support and SSE2 technology, or Intel Pentium 4 with Intel EM64T support and SSE2 technology
2 GB RAM
2 GB free space for installation
1,024 x 768 display resolution with true color
Internet Explorer 7.0 or later

Additional Requirements for 3D Modeling (All Configurations)Intel Pentium 4 processor or AMD Athlon, 3 GHz or greater; or Intel or AMD dual-core processor, 2 GHz or greater
2 GB RAM or more
2 GB hard disk space available in addition to free space required for installation
1,280 x 1,024 true color video display adapter 128 MB or greater, Pixel Shader 3.0 or greater, Microsoft® Direct3D®-capable workstation-class graphics card

What is AutoCAD 2012 software?

You can design and shape the world around you with the powerful, flexible features
found in AutoCAD software, one of the world’s leading 2D and 3D design software
products. New and expanded workflows for model documentation, reality capture, and
3D conceptual design help increase productivity with AutoCAD 2012. Explore your
design ideas with powerful surface modeling tools. Quickly create documents from a
variety of modeling formats, helping to reduce manual documentation workarounds.
Capture and import as-built information to jumpstart your design process. Plus, you’ll
find a wide range of timesaving enhancements to the features you use most. AutoCAD
2012 delivers the powerful tools you need to participate in smooth 3D design
workflows, helping drive your projects to completion more quickly than ever before.


You can mount or create the bootable ISO.
or extract all the files from the disk into a folder and
run "setup.exe" from there.
My testing was done on a 32-bit OS and a 64-bit OS.

MY SUGGESTION IS FOR PEOPLE TO extract all the files from the disk into the folder.
Use the "setup.exe" from the folder to install the program.
THIS WILL KEEP YOU FROM HAVING TO RESTART THE SETUP AGAIN.
******************************************************************************
If you get the "insert CD #2" error. Create a folder
somewhere on your pc, extract all the files from the disk into the folder.
Use the "setup.exe" from the folder to install the program
****************************************************************************


Download: Power ISO tool: https://www.rapidshare.com/files/483787467/Power_ISO.rar

1)
Downloaded the files, extract to create your ISO.
Open the ISO and copy/paste the"Pony-Patch"
folder to your desktop.
Minimize the folder as you will use this as you
proceed with your install.

2)
Run Setup.exe and install Autodesk Autocad
Select your Language
Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese

3)
Select I have my product information
Use there serial Number provided in the patch
folder named "Pony-Patch"
You should have this minimized at this time.

Enter the serial numbers and product key.
then click "next"
Select your install
-Choose StandAlone
3A)
Finish the installation and close autodesk

4)
Restart Autodesk Product
******************************************************************************
Before clicking on Activate Disconnect from the internet
Before clicking on Activate Disconnect from the internet
Before clicking on Activate Disconnect from the internet
******************************************************************************
5)
Click on Activate
Check I have read the "Autodesk Privacy Policy"
Then Continue.

6)
Pick "I have an activation code from Autodesk"
This will give you a request code, copy and paste(ctrl+c) to notepad. You will need this to get
your activation code
Example none working code.
qgcz z512 jq4d joy6 q95q 4r99 doky gezy

7)
Open the crack folder you have minimized,
start XFORCE Keygen 32bits version if you are installing a 32bits application and
64bits if you are installing a 64bits application.

--------------------------------
FAQ ABOUT KEYGENS.

This is a multi keygen. Most keygens are picked up by your AV as a virus.
This file is 100% safe. It doesn't have any infection and just runs,some play music,some just generate the keys you need.

1) You may need to change your UAC.
Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts/chnage user account controls

2) Give your user full control of the patch/keygen.
right click on the patch/keygen
Prperties/Security/advance/Administrators/Change Permissions/
Administrators/edit/allow full control/apply all.

3) Some AV programs (AVG for one) need to also be disabled during installation.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Cool
Click on "Mem Patch" (you should see successfully patched)

9) Note: Make sure to run the Keygen as administrator and with UAC off in Vista or Windows7
******************************************************************************
Copy the request code into the keygen and press generate
you can use ctrl+c / ctrl+v for copy/paste
This will give you a group of numbers and digits, 50+ in all
Example none working code.
A1B2C3D4E5F6G7H8I9J1K2L3M4N5O6P7Q8R9S1T2U3V4W5X6Y7Z1A2B3

10)
Now copy the activation code, all 50+, into box #1.
This will fill the boxes with the codes.
Then click next..and you are all set.

11)
You know have a working copy of AutoDesk AutoCad 2012...enjoy

Note: Make sure to run the Keygen as administrator and with UAC off in Vista or Windows7
******************************************************************************

MegaUpload - Deleted Files

I will have my own links up as soon as I get 32 & 64 bit ready in case the uploader's go down.

Thanks
« Last Edit: December 21, 2014, 02:42:40 02:42 by pickit2 » Logged
cncdude
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 28
-Receive: 7


« Reply #1 on: July 22, 2011, 11:17:42 23:17 »

it works Wink i had problems with the mem patch at first but right clicked on the patch, run as administator.bingo.
« Last Edit: July 23, 2011, 12:45:29 00:45 by daz » Logged
folkeu
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 134

Thank You
-Given: 84
-Receive: 155


« Reply #2 on: February 27, 2012, 06:56:30 18:56 »

Hi,
Someone can post only the XFORCE Keygen 32bits version and 64bits.
I have the DVD of the installation.
Thanks
Logged
Wannabe
Global Moderator
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 429

Thank You
-Given: 209
-Receive: 277



« Reply #3 on: February 27, 2012, 08:35:18 20:35 »

Hi,
Someone can post only the XFORCE Keygen 32bits version and 64bits.
I have the DVD of the installation.
Thanks
http://www.mediafire.com/?oayezr001ff8b7g
Logged
Brosske
V.I.P
Junior Member
*****
Offline Offline

Posts: 88

Thank You
-Given: 62
-Receive: 236



« Reply #4 on: July 03, 2012, 03:22:14 15:22 »

I believe all person on this forum knows what AutoCAD is.... so no comment  Smiley

All is in the link : x32 & x64 patch + how to.

greetz and keep on posting ! (please say thank you)
Logged

Do or do not - there is no try
mhtplsh
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 242

Thank You
-Given: 42
-Receive: 61


« Reply #5 on: July 04, 2012, 06:24:45 06:24 »

will the activator work on trial version ?
Logged
Brosske
V.I.P
Junior Member
*****
Offline Offline

Posts: 88

Thank You
-Given: 62
-Receive: 236



« Reply #6 on: July 04, 2012, 02:13:29 14:13 »

Hi,

Yes it will ! As long as you download the ARCHITECTURAL version of AutoCad 2013.


greetz
Logged

Do or do not - there is no try
Commander_Alpha
V.I.P
Inactive
*****
Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 2
-Receive: 6


« Reply #7 on: July 29, 2012, 05:46:34 17:46 »

Hi,

i tried the activator for Autocad 2013 German an in works fine.
But the includes Key is only for achitectural version.

I found a key that worked for the normal version. I don't now if it work for all languages.

Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright © 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC