Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 17, 2022, 10:54:52 22:54


Login with username, password and session length


Author Sticky post (Click Here to visit source)
Top
HI-TECH Universal RSA Keygen

* HI-TECH Universal RSA Keygen generates real RSA signed activation data.
* Replaces HI-TECH RSA public key with self-generated RSA key - different every time!
* Generates permanent PRO key - no expiry date!
* Tested with:

  • HI-TECH C Compiler for PIC10-12-16 MCUs
  • HI-TECH C PRO for the PIC18 MCU Family
  • HI-TECH C PRO for the PIC32 MCU Family
  • HI-TECH for dsPIC-PIC24
  • HI-TECH C PRO for the Silicon Labs 8051 MCU Family
  • HI-TECH C PRO for the PSoC Mixed-Signal Array
  • HI-TECH C for Holtek MCU
  • HI-TECH PICC-18 STD

* New in version 2.2


* New in version 2.3


HI-TECH Universal RSA Keygen (v2.0)
http://depositfiles.com/files/kj9mws7yh

HI-TECH Universal RSA Keygen (v2.1)
http://depositfiles.com/files/oy699bhti

HI-TECH Universal RSA Keygen (v2.2)
http://depositfiles.com/files/2mhscdmb4

HI-TECH Universal RSA Keygen (v2.3)
http://depositfiles.com/files/v6vup2azq


You can find 50caliber post here, the older sticky:
http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=935.msg69111#msg69111
« Last Edit: June 24, 2010, 01:52:07 13:52 by Top »
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 ... 19
Print
Author Topic: Hi-Tech PIC Compiler latest versions  (Read 496019 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sohel
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 442

Thank You
-Given: 158
-Receive: 149



« Reply #150 on: January 25, 2009, 02:10:35 14:10 »

Hello bunion.

Please  make a Sticky post. If u dont mind. i personelly requested to u.
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #151 on: January 25, 2009, 09:09:09 21:09 »

sohel what you mean this one? >> http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=935.msg69555#msg69555

stickys are made by mods so its up to them bro soz Smiley

bunion
Logged
2MRoss
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22

Thank You
-Given: 8
-Receive: 4


« Reply #152 on: January 27, 2009, 11:14:02 11:14 »

hi,

BitDefender Free Edition v10 report:

HI-TECH C PRO Universal Software Patcher.exe   Infected: Trojan.Generic.1351947

 Huh Huh Huh
Rgds

2MRoss
Logged
ajak
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 115

Thank You
-Given: 199
-Receive: 77


« Reply #153 on: January 27, 2009, 11:16:41 11:16 »

disable first your bitdenfender software, kill its process. or turn off the antivirus, antispyware and firewall..
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #154 on: January 27, 2009, 02:30:09 14:30 »

hi,

BitDefender Free Edition v10 report:

HI-TECH C PRO Universal Software Patcher.exe   Infected: Trojan.Generic.1351947

 Huh Huh Huh
Rgds

2MRoss

Yep my macavee virus scanner shows it as trojan too...and most other cracks keygens too..think its because they are made to modify code.....theres no virus in my universal patcher unless DUP+2 makes it a trojan when it makes patcher for me but i doubt they would do that..no probs here Smiley

bunion
Logged
2MRoss
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22

Thank You
-Given: 8
-Receive: 4


« Reply #155 on: January 27, 2009, 10:53:28 22:53 »

Hi bunion,

thanks for your answer: false positive.
Now I am more calm  Wink


2MRoss
Logged
jaikumar
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 37

Thank You
-Given: 44
-Receive: 18


« Reply #156 on: January 29, 2009, 10:27:41 10:27 »

Where is the link to
HCPICP-pro-9.60PL5 << Just released!! ..uploaded as a single ( includes uni patcher )

Help somebody?

Regards,
Jai.
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #157 on: January 29, 2009, 04:54:29 16:54 »

http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=935.msg69555#msg69555

bunion
Logged
50caliber
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 141

Thank You
-Given: 174
-Receive: 863



« Reply #158 on: January 30, 2009, 04:38:11 04:38 »

Bunion - You ready for me to do an update ? 
Logged
Manuel
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 255

Thank You
-Given: 459
-Receive: 131


« Reply #159 on: January 30, 2009, 11:15:55 23:15 »

Checked with no problem 16 pro.

;-)
« Last Edit: January 31, 2009, 01:19:17 13:19 by Manuel » Logged

-> An Apple a Day does not Let U become a Macintosh!
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #160 on: January 31, 2009, 06:02:39 18:02 »

Bunion - You ready for me to do an update ? 

Yer may as well  thanks 50caliber...do me fav plz when upping can u put picc pl5 in enterprise pck plz in place of older pl4 cheers bro:)

bunion
Logged
50caliber
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 141

Thank You
-Given: 174
-Receive: 863



« Reply #161 on: February 01, 2009, 12:14:32 00:14 »

Will do - Bunion.

Edit -

Done.

 Grin
« Last Edit: February 01, 2009, 12:16:43 12:16 by 50caliber » Logged
an
Guest
« Reply #162 on: February 10, 2009, 08:04:21 08:04 »

Hi!
The latest version (HCPICP-pro-9.60PL6.4070.exe): http://depositfiles.com/files/g9m1t99ou
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #163 on: February 10, 2009, 06:45:06 18:45 »

Ok uni patcher tested successfully on latest picc PL6 above...

ill update a patcher reg file to suit but if u want to fix your current PICC.reg then just open it in notepad and change "pl5" to "pl6" Smiley

LATEST HITECH Release INFO HERE
http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=935.msg69555#msg69555

bunion
« Last Edit: February 10, 2009, 06:47:32 18:47 by bunion » Logged
ALLPIC
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 114

Thank You
-Given: 64
-Receive: 72


« Reply #164 on: February 27, 2009, 04:44:58 04:44 »

bunion too good I never though Hitech can be install and can be work for me by such a way  Shocked

Thanks a lot
Logged
aamir
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 506

Thank You
-Given: 37
-Receive: 229


« Reply #165 on: February 27, 2009, 08:04:48 08:04 »

please upload at rapidshare with parts less than  40 mb use hjsplit software to split file
Logged
50caliber
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 141

Thank You
-Given: 174
-Receive: 863



« Reply #166 on: February 28, 2009, 02:17:05 14:17 »

please upload at rapidshare with parts less than  40 mb use hjsplit software to split file

Try this:

http://rapidshare.com/files/203465067/htbun3split40.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/203465080/htbun3split40.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/203465028/htbun3split40.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/203464992/htbun3split40.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/203464995/htbun3split40.part5.rar.html

No pass on this, but see my sticky for pass of contained files.

Logged
aamir
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 506

Thank You
-Given: 37
-Receive: 229


« Reply #167 on: March 01, 2009, 07:13:21 07:13 »

WHAT IS DIFFERENCE BETWEEN HTBUN2 AND HTBUN3 HAVE WE DOWNLOAD ALL SETUPS OR ONY PATACHES
APRIACIATES FOR BROKEN DOWNLOADS
Logged
Manuel
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 255

Thank You
-Given: 459
-Receive: 131


« Reply #168 on: March 12, 2009, 10:20:29 10:20 »

1 6 P R O_ P L 6.4 2 9 7 Patch that can be applied just to PL5 version of just published.

Hi u ALL.
Logged

-> An Apple a Day does not Let U become a Macintosh!
gem1144aaa
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 88

Thank You
-Given: 134
-Receive: 27


« Reply #169 on: March 12, 2009, 12:19:59 12:19 »

hallow everyone

when i use the universal patcher and browse for the files lick picc.exe and so on it 1st make abackup copy then says nothing patched.  Huh any body can explain what is going on?

may thanx
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #170 on: March 12, 2009, 08:58:34 20:58 »

gem1144aaa it shouldnt make backups unless it patches something...think..

if you are trying to patch any of the versions listed in packs or patch pack then there guaranteed to be fully working ..ie..patchable...so u must be doing sumthing wrong

heres routine

you have 2 things>>
1..your hitech installer for prouct u want to install and patch
2..uni patch

1..you install your hitech compiler to chosen folder
2..run patch AFTER READING README.txt and patch your 2 exe files
3..double click included reg file for chosen compiler

DONE:)

if no success your doing something wrong or your trying to patch files not listedso try again bro ok Smiley

good luck

bunion
Logged
gem1144aaa
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 88

Thank You
-Given: 134
-Receive: 27


« Reply #171 on: March 12, 2009, 11:14:33 23:14 »

Hi bunion

i appreciate your fast responce

the package i down loaded is the interprize one links at the top of all pages of this topic

and i followd exactly the readme file then run the .reg files and i chosen the 2 correct .exe files but it searches for pattern 1,2 and 3 and it says no patterns found and nothing were patched
 
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #172 on: March 13, 2009, 01:21:42 13:21 »

okidoke gem1144aaa  im downloading htbun3 pack from sticky above as we speak and will install all setups from enterprise pack to check

will edit post with results....DONE
bunion

ok  iv'e tested the PICC 9.60 PL5 etc thats in the enterprise pack from htbun3 and ALL files patched ok

Remember though, this is a universal patch which fixes a number of different files from different compilers so although it patches successfully there will still be some messages in patch window saying pattern not found

main thing is if it worked correctly youll see a copy of patched file > .bak

you should check to verify if patched or not by running compiler using this switch --version

if ok youll see serial number etc Smiley

its working great here Smiley
« Last Edit: March 13, 2009, 03:02:52 15:02 by bunion » Logged
gem1144aaa
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 88

Thank You
-Given: 134
-Receive: 27


« Reply #173 on: March 15, 2009, 08:24:25 20:24 »

Hi bunion

i really appreciate your help

i did what you said and executed the version test and its ok now

my 2nd pop up now is initiating the hi tide it installed ok

when i try to have a new project i chose file -> new project -> hitec c project 

it gives a new window with a title new project and one line saying

 You must specify a product before continuing.

sorry i'm very newbie to hitec completely i always use mikrobasic and some mikroc and i want to make a change to hitec c

thnaks again
Logged
bunion
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 701

Thank You
-Given: 660
-Receive: 4122


« Reply #174 on: March 19, 2009, 10:22:27 22:22 »

i know its a pain gem but best bet is to read the help files for hitide etc

i know answer to above...its asking you to choose which hiteck product to use in your new project..IF when installing hitech you ticked ADD TO SYSTEM PATH..then you will see your hitech product listed in a window in hitide

good luck

bunion
Logged
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 ... 19
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC