Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 03, 2016, 10:37:04 10:37


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: STM32F4Discovery - STLink on Latitude 3540  (Read 808 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
juvann
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 17

Thank You
-Given: 7
-Receive: 54


« on: August 24, 2014, 11:00:58 11:00 »

I recently bought a Latitude 3540 but the STLinkv2 on my STM32F4Discovery is not detected. I have linux in dmesg I can't see nothing also errors are missing, many other USB periphericals are working. I tried also on Windows and no errors and no detect. It's seem as I don't attach nothing. I tried to use an external hub and is working.
Someone has the same problem?

Thank you
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3816

Thank You
-Given: 567
-Receive: 2049


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #1 on: August 24, 2014, 11:54:35 11:54 »

I would say it's the ports or the drivers on the laptop, way to many discovery boards sold and this is not posted as an issue.
As it is working in external hub, it is most likely the port is stuck in low power out mode, so limited supply, check your usb voltage under load, with kit you are using.
Logged

Note: If you have no posts other than, I want or reporting a dead link Then you can't complain If I remove your post So Stop Leeching
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC