Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 06, 2016, 05:02:20 17:02


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: microC Pro 4.60 tool add problem  (Read 4557 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
PM3295
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 59

Thank You
-Given: 47
-Receive: 10


« on: June 01, 2011, 09:28:01 21:28 »

I added my Pickit 3 programmer as an extra tool. When clicking on the icon on the toolbar to access the programmer, an error message "PICkit 3 has stopped working" is displayed.
If I add another programmer instead it operates normally via the toolbar. I am out of ideas to what is causing this to happen. The PICkit 3 runs normal when accessed directly. Any ideas appreciated. I want to set up this programmer as to program automatically from the microC console.
Logged
juliozv
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 51

Thank You
-Given: 21
-Receive: 97



« Reply #1 on: March 30, 2012, 09:25:51 21:25 »

You can use PICKIT3 programmer, you just need to add it correctly as a tool in your mikroC PRO.

When creating new tool, give it a name, browse for and put PICKIT3 programmer file path in File Name menu.

Then you have to set up Parameters for that tool. In order to set up parameters, you should firstly see what command line format does PICKIT3 programmer expect and use that format for parameters.

I don't have a PICKIT 3, I have a clone pickit 2  Grin and those steps work well.
Logged
zab
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 132

Thank You
-Given: 24
-Receive: 54


« Reply #2 on: March 31, 2012, 12:28:03 12:28 »

I agree with PM3295. the problem exists. but at present no solution.looking into it.as well.
Logged
zab
Active Member
***
Offline Offline

Posts: 132

Thank You
-Given: 24
-Receive: 54


« Reply #3 on: September 03, 2012, 06:54:03 06:54 »

I want to share the solution I used to tackle this problem. If you add pickit2 or pickit3 an extra tool you will surely come across this problem.
1. But if you install pickit2 ,3 to compiler folder then these run smoothly.
2. The other solution is to copy files from pickit2,3 installation folder to compiler folder.
then you can add its exe for extra tool to compiler.
I hope this helps the mikroC users.
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC