Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 06, 2016, 09:09:46 09:09


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: watchdog issue on AVR  (Read 1336 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sphinx
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 504

Thank You
-Given: 232
-Receive: 124



« on: October 26, 2009, 07:58:18 19:58 »

hey all

i made a program in assembler trying to figure out what i am doing wrong since watchdog wont work
i just made a very simple program to set a led on portb1 and then when watchdog cuts in it should
clear the same port and go to sleep.

i tried it with both oshonsoft and proteus and its not working

is there anyone that can help out on this

best regards

p.s. i dont have any hardware to test sadly
Logged

the more you learn, the lesser you get to understand. is it then good know alot but not understand what you know or.......
jestanoff
Junior Member
**
Offline Offline

Posts: 46

Thank You
-Given: 23
-Receive: 18



WWW
« Reply #1 on: October 27, 2009, 08:56:19 20:56 »

Hi,
Try with code which I edited. I have not tested it, but I guess it will work. Atmel Watchdog is setting very strange, but once setup works flawlessly. In my projects I used it only to reset MCU, not for interrupt. If you replace the bit WDTIE with WDE will get my working code. Good approach for work is to have hardware to test.
Regards
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC