Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 08, 2016, 06:59:13 06:59


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: Proton and ICD2  (Read 2116 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cipiloi
Active Member
***
 Muted
Offline Offline

Posts: 158

Thank You
-Given: 215
-Receive: 22


« on: September 25, 2009, 01:21:24 13:21 »

HI !!! Please help me to install ICD2 like programmer in PDS
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3816

Thank You
-Given: 567
-Receive: 2049


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #1 on: September 25, 2009, 11:55:23 23:55 »

PDS has a Help Menu. that and some work will fix you problem.
Logged

Note: If you have no posts other than, I want or reporting a dead link Then you can't complain If I remove your post So Stop Leeching
cipiloi
Active Member
***
 Muted
Offline Offline

Posts: 158

Thank You
-Given: 215
-Receive: 22


« Reply #2 on: September 26, 2009, 02:22:40 14:22 »

Ok! but where is the file ICD 2 Programmer.exe ?
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3816

Thank You
-Given: 567
-Receive: 2049


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #3 on: September 26, 2009, 03:24:06 15:24 »

my help page sent me here C:\Program Files\Crownhill\PDS\PROTON+ with MPLAB

PROTON+ with MPLAB 7_11.pdf and test files

bbarney may have time to come over and read it to you
Logged

Note: If you have no posts other than, I want or reporting a dead link Then you can't complain If I remove your post So Stop Leeching
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC