Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 21, 2018, 07:16:11 07:16


Login with username, password and session length


Pages: [1]
Print
Author Topic: Proton and ICD2  (Read 2422 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cipiloi
Active Member
***
 Muted
Offline Offline

Posts: 158

Thank You
-Given: 215
-Receive: 22


« on: September 25, 2009, 06:21:24 06:21 »

HI !!! Please help me to install ICD2 like programmer in PDS
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4087

Thank You
-Given: 646
-Receive: 2340


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #1 on: September 25, 2009, 04:55:23 16:55 »

PDS has a Help Menu. that and some work will fix you problem.
Logged

Note: A forum without posters is not a forum. posts of no value to topic maybe deleted
cipiloi
Active Member
***
 Muted
Offline Offline

Posts: 158

Thank You
-Given: 215
-Receive: 22


« Reply #2 on: September 26, 2009, 07:22:40 07:22 »

Ok! but where is the file ICD 2 Programmer.exe ?
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4087

Thank You
-Given: 646
-Receive: 2340


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #3 on: September 26, 2009, 08:24:06 08:24 »

my help page sent me here C:\Program Files\Crownhill\PDS\PROTON+ with MPLAB

PROTON+ with MPLAB 7_11.pdf and test files

bbarney may have time to come over and read it to you
Logged

Note: A forum without posters is not a forum. posts of no value to topic maybe deleted
Pages: [1]
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC