Sonsivri
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 07, 2019, 08:55:58 20:55


Login with username, password and session length


Pages: 1 [2] 3  All
Print
Author Topic: Mastercam x7 & Mastercam x8 for SolidWorks - All posts, all Versions  (Read 151711 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #25 on: June 15, 2013, 05:13:51 17:13 »

I was bored and noticed that CNC had released MCFSW X7 and SP1 for MCX7 , so incase anyone might find these useful.....

MCX7x64SP1 and  MCFSW X7 x64 fully patched.   No EMU , DSEO etc required. Just replace .exe or dll with one provided. minimally tested ...

(Note: These are just the patched files, you'll need to acquire the full installs wherever you like)

Cheers


« Last Edit: June 15, 2013, 09:57:21 21:57 by SB7 » Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #26 on: August 03, 2013, 06:43:55 18:43 »

Mastercam X7 SP2 ( x64 and x86 modified files for use with USB EMU)

Mastercam x7 SP2 x64 fully patched , no EMU required.

Note: these are just the modified files, you'll need to download ?install SP2 before using these.


Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #27 on: December 27, 2013, 09:06:39 21:06 »

Ok, I had some time to kill between planes and I couldn't think of a better use of my time than to "fix" Mastercam.... ( how sad is that ?? LOL)

MC x7 x64 MU1 w/ SP1 hotfix fully patched .exe, no EMU required.

minimally tested... ie.. no warranty will be provided :-)

Oops ... forgot to include my usual disclaimer... NOte: This is only the "fixed" .exe, you'll need to download MC x7 x64 , MU1 and SP1 hotfix where ever you like.



Cheers

« Last Edit: December 30, 2013, 06:20:59 18:20 by SB7 » Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #28 on: February 08, 2014, 08:28:39 20:28 »

Figured I'd post these little Mastercam X7 add-ons  here, as .. well.... they are only useful with Mastercam.  ( I suppose there could be some debate as to whether to create a new topic, but the folks who would find them useful will be the same folks that arrive in this thread.)

Verisurf, Moldplus & Moldplus CATIA .  They are patched to run as if they were connected to a Dealer dongle , regardless of what dongle , emu, or patched mastercam is running.
( Industrial, Educational, Dealer ,etc)

The link.txt contains two multiupload links... either one will do as it contains the same 3 installers and patched dll's

If you find them useful, great , if not ...



« Last Edit: February 08, 2014, 08:31:08 20:31 by SB7 » Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #29 on: April 19, 2014, 12:12:23 00:12 »

Ok, Mastercam have released yet another update for Mastercam x7  ( MU2)

Fully patched MC x7 x64 MU2 .exe  ( No Emu required)  Just replace mastercam.exe with the one provided and enjoy.

Note: This is just the patched exe, you'll have to acquire the full installers/update from where ever you like.

Logged
juliao
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 13
-Receive: 3


« Reply #30 on: April 19, 2014, 06:21:53 06:21 »

can we download direct from mcam page?

Thanks
Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #31 on: April 19, 2014, 09:42:26 09:42 »

can we download direct from mcam page?

Thanks

Yes, that's where I get the files from.  ( I do use a VPN but that's up to you)
Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #32 on: April 24, 2014, 07:04:31 19:04 »

I have had a user report that the patched .exe crashes when using backplot.
As I have far more experience "inside" mastercam than actually using it, could someone more familiar with using backplot ,see if they can reproduce the crash and let me know how to reproduce it so I can investigate it ?

Thanks
Logged
Fab66
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8

Thank You
-Given: 100
-Receive: 4


« Reply #33 on: April 25, 2014, 11:28:47 11:28 »

Hi,

what is the backplot function ?

Kind regards,

Fab
Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #34 on: April 25, 2014, 06:15:40 18:15 »

I was hoping that you could explain it to me ... LOL

Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4215

Thank You
-Given: 722
-Receive: 2786


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #35 on: April 25, 2014, 06:23:03 18:23 »

The Backplot and Verify utilities, are that you use to check all your Mastercam tool motion
Logged

Note: Season & New Year Give Away. 3 year Holiday for Zero Posting
Fab66
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8

Thank You
-Given: 100
-Receive: 4


« Reply #36 on: April 26, 2014, 01:11:54 01:11 »

Ah thank's yes, of course,
but I not really used this fonction Smiley



Posted on: April 26, 2014, 07:47:12 07:47 - Automerged

 Sad On my laptop X7 crash after displaying work screen....
Logged
juliao
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 13
-Receive: 3


« Reply #37 on: April 26, 2014, 10:43:02 10:43 »

With me works just fine.Althoug im a begginer so far never had a problem.
Logged
snipor
Newbie
*
 Muted
Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 7
-Receive: 1


« Reply #38 on: May 26, 2014, 06:51:17 06:51 »

Does anyone have a fully patched MC x7 x64 MU1 .exe? The links from post 29 are offline  Sad
Logged
juliao
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 13
-Receive: 3


« Reply #39 on: May 27, 2014, 11:38:58 11:38 »

On post 29 works ok..or you really want MU1?Why not MU2
Logged
Denimdragon
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 4
-Receive: 0


« Reply #40 on: July 20, 2014, 05:26:44 05:26 »

I can't seem to download mc from their site. Tells me "You Must Link Your Account to Access Software Downloads" Any advice TIA?
Logged
SB7
Senior Member
****
Offline Offline

Posts: 298

Thank You
-Given: 188
-Receive: 647


Cry Havoc and let slip the dogs of war


« Reply #41 on: July 20, 2014, 10:11:35 10:11 »

Yes, it appears that they are locking their product downloads to a valid customer account.
I will say that not all mastercam sites ( different countries) link downloads back to the main .com ( US) site.  ( Some host files themselves)
You have a couple of choices, torrent ( a famous Russian one always seems to have the latest version) or find a non US/UK  mastercam site that hasn't put restrictive download policies in place.
Mastercam are doing what they can to impede piracy, as X8 is being previewed right now.  Quite frankly, I'm surprised it took them so long.
Logged
optikon
Cracking Team
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 737

Thank You
-Given: 818
-Receive: 1888


« Reply #42 on: July 20, 2014, 10:42:34 10:42 »

Mastercam X7 MU2 with Hotfix SP1

From "Famous Russian" Tracker.

 Cool

See attached . . .
« Last Edit: July 20, 2014, 10:46:07 10:46 by optikon » Logged

I can explain this to you. I can't comprehend it for you.
Denimdragon
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 4
-Receive: 0


« Reply #43 on: July 24, 2014, 12:13:06 00:13 »

Mastercam X7 MU2 with Hotfix SP1

From "Famous Russian" Tracker.

 Cool

See attached . . .


I'm going to give this a go once I get home. Thanks!
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4215

Thank You
-Given: 722
-Receive: 2786


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #44 on: August 20, 2014, 04:42:38 04:42 »

Torrent Link
Size 101MB 100 plus seeders.
you can select 32 or 64 bit version plus crack
« Last Edit: August 20, 2014, 04:46:48 04:46 by pickit2 » Logged

Note: Season & New Year Give Away. 3 year Holiday for Zero Posting
rad_rob
Inactive

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 2
-Receive: 0


« Reply #45 on: August 22, 2014, 10:39:23 10:39 »

This will be super helpful for some of our new computer systems. I have a few seats of Mastercam so I was able to just emulate the key on one of our computers to get it going for now. Thanks for taking the time to do all this!

Posted on: August 22, 2014, 05:35:42 17:35 - Automerged

Yes, it appears that they are locking their product downloads to a valid customer account.
I will say that not all mastercam sites ( different countries) link downloads back to the main .com ( US) site.  ( Some host files themselves)
You have a couple of choices, torrent ( a famous Russian one always seems to have the latest version) or find a non US/UK  mastercam site that hasn't put restrictive download policies in place.
Mastercam are doing what they can to impede piracy, as X8 is being previewed right now.  Quite frankly, I'm surprised it took them so long.

I have a valid customer account since I purchased a few full seats with maintenance contracts good until next year. If you need any of the versions let me know, as I have them all stored on my network drive.
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4215

Thank You
-Given: 722
-Receive: 2786


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #46 on: August 24, 2014, 05:53:14 17:53 »

Mastercam X8 v17 For Solidworks x64

Medizin: patch No Password File Size 910Mb
Logged

Note: Season & New Year Give Away. 3 year Holiday for Zero Posting
rad_rob
Inactive

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 2
-Receive: 0


« Reply #47 on: August 25, 2014, 04:41:02 16:41 »

I haven't used Mastercam for SW before. Does this basically run as a standalone Mastercam, or does this open in SW? Like would you be able to run Mastercam on its own with this version, or would you need SW for it to work properly?
Logged
pickit2
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4215

Thank You
-Given: 722
-Receive: 2786


There is no evidence that I muted SoNsIvRi


« Reply #48 on: August 25, 2014, 05:07:43 17:07 »

I haven't used Mastercam for SW before. Does this basically run as a standalone Mastercam, or does this open in SW? Like would you be able to run Mastercam on its own with this version, or would you need SW for it to work properly?
There are two versions of Mastercam one is stand alone [version 7] and the other is for SolidWorks [version 8]
Logged

Note: Season & New Year Give Away. 3 year Holiday for Zero Posting
rad_rob
Inactive

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 2
-Receive: 0


« Reply #49 on: August 25, 2014, 05:23:36 17:23 »

There are two versions of Mastercam one is stand alone [version 7] and the other is for SolidWorks [version 8]

Yeah I was just curious because Ive always used just the standalone version and never the one for Solidworks. I have a few purchased seats of X8 for my shop, but have one extra computer I wanted to put it on, and havent found a cracked standalone yet. I found one, but its been downloading for a few days because there havent been many seeders. Once its done, Ill see if it works out.
Logged
Pages: 1 [2] 3  All
Print
Jump to:  


DISCLAIMER
WE DONT HOST ANY ILLEGAL FILES ON THE SERVER
USE CONTACT US TO REPORT ILLEGAL FILES
ADMINISTRATORS CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR USERS POSTS AND LINKS

... Copyright 2003-2999 Sonsivri.to ...
Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | HarzeM Dilber MC